Η Υπουργός Εμπορίου της Κύπρου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

ipourgos-emporiou-ierosolima

Την Τετάρτην, 1ην /14ην Μαρτίου 2012, η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κα Πραξούλα Αντωνιάδου – Κυριακού επεσκέφθη την Αγίαν Πόλιν Ιερουσαλήμ και το Ελληνορθόδοξον Πατριαρχείον.

Την καν Αντωνιάδου υπεδέχθη ενθέρμως εις το γραφείον Αυτού εν τω Πατριαρχείω η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Εις την επίσκεψιν ταύτην εγένετο λόγος περί του σημαντικού επιτελουμένου υπό του Πατριαρχείου ειρηνευτικού έργου εις την περιοχήν της Μέσης Ανατολής. Ο Μακαριώτατος ετόνισεν ότι προσφάτως επραγματοποίησε την ειρηνικήν Αυτού επίσκεψιν εις την Εκκλησίαν της Κύπρου, ότι έθεσε τον θεμέλιον λίθον εις την νέαν Εξαρχίαν του Παναγίου Τάφου, η οποία οικοδομείται εκεί, αλλά και ότι υπήρξεν αυτόπτης των κατεχομένων περιοχών εις Κύπρον.

Η κ. Υπουργός ηυχαρίστησε τον Μακαριώτατον δια την υπ’ Αυτού γενομένην υποδοχήν, συνεφώνησε μετά του Μακαριωτάτου ότι γνωρίζει το σημαντικόν ρόλον του Πατριαρχείου εις την περιοχήν, αλλά και ότι το Πατριαρχείον διατηρεί αρίστη συνεργασίαν με την Εκκλησίαν της Κύπρου.

Ο Μακαριώτατος προσέφερεν εις την κ. Αντωνιάδου το βιβλίον -μελέτη του καθηγητού κ. Δημητρακοπούλου περί του τόπου του Βαπτίσματος του Κυρίου και το βιβλίον της Ιστορίας της Εκκλησίας Ιεροσολύμων του Αγιοταφίτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου και σεντεφένιαν εικόνα της Γεννήσεως, κατεσκευασμένην εις Βηθλεέμ και εις τους συνεργάτας αυτής πολλάς Ιεροσολυμιτικάς ευλογίας.

Εμφανίσεις: 43569
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!