Ο Αντιοχείας Ιγνάτιος τίμησε με την ανώτατη τιμή του Πατριαρχείου τον Αρχιεπίσκοπο

ImageΤον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο τίμησε πριν από λίγα λεπτά, Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιγνάτιος, στο γεύμα που παρετέθη εντός του Πατριαρχικού Μεγάρου προς τιμήν του κ. Ιερωνύμου και της συνοδείας.

Ο Πατριάρχης κ. Ιγνάτιος τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με την Ανώτατη τιμητική διάκριση του Πατριαρχείου Αντιοχείας, που είναι το μετάλλιο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Ιγνάτιος αναφέρθηκε στην αγάπη που νιώθουν όλοι εδώ στην Συρία στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου, «ευχόμαστε να νιώθετε και εσείς την ίδια αγάπη για εμάς» πρόσθεσε ο Πατριάρχης.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προσέφερε στον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιγνάτιο ένα σετ εγκολπίων και ένα σταυρό, ευχαριστώντας όλους για την Αβραμιαία φιλοξενία τις μέρες αυτές.

Ο Αρχιεπίσκοπος εν συνεχεία έκανε μια αναφορά στις επισκέψεις που πραγματοποίησε, τονίζοντας ότι «εδώ είναι η κοιτίδα του Χριστιανισμού, και από εδώ εμείς πήραμε το όνομα Χριστιανοί».

Η Romfea.gr εξασφάλισε αμέσως φωτογραφίες, που διακρίνεται ο Αρχιεπίσκοπος με το μετάλλιο του Πατριαρχείου - 14:21


Image

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Image

Image

Εμφανίσεις: 89952
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!