Η Ι.Μ. Ελβετίας πιστή στη ποιμαντική της διακονία

ImageΣτα πλαίσια των πνευματικών δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ελβετίας, την ημέρα της εορτής της

Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

 

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στη Γαλλόφωνη και δραστήρια ενορία του Σαμπεζύ, παρουσία κλήρου και λάου, οι οποίοι είχαν τη χαρά να συμμετάσχουν και σε δύο πνευματικές ομιλίες τού π. Μιχαήλ Ευδοκίμωφ με θέματα: Δύο σύγχρονοι Άγιοι : Αγία Τερέζα και Άγιος Σιλουανός ό Αθωνίτης και Δύο χειραγωγοί της Εκκλησίας : Παύλος Ευδοκίμωφ και Ολιβιέ Κλεμόν.

 

Αξίζει, να σημειωθεί, ότι η Ιερά Μητρόπολη Ελβετίας προσέφερε πλούσια πανηγυρική τράπεζα εντός τού Ιερού Σταυροπηγίου σε όλους τους προσκυνητές, δημιουργώντας έτσι μια πλούσια πνευματική πανδαισία μεταξύ των Ελληνόφωνων και Γαλλόφωνων Ορθοδόξων.

 

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Ιερεμίας, ποιμαίνει όλους με ιδιαίτερη στοργή και αγάπη, πάντοτε όμως με την συμπαράσταση τού Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λαμψάκου κ. Μακαρίου, οι οποίοι από κοινού μεταλαμπάδευουν ακαταπάυστως το φώς της πίστεως, στη πολυπολιτισμική χώρα της Ελβετίας, τιμώντας έτσι επάξια το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την εκεί παρουσία τους.

   
Εμφανίσεις: 58985
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!