Ο Ελβετίας Ιερεμίας αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ενότητας των εκτός Ελλάδας Ελλήνων

ImageΣε κλίμα ιδιαίτερα ευφρόσυνο και πανηγυρικό, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που ζουν στη Γενεύη τής Ελβετίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Ιερεμία και την παρουσία των Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ανδριανουπόλεως κ. Δαμασκηνού του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λαμψάκου κ. Μακαρίου, των  προέδρων τής κοινότητος και τού συλλόγου των Ελλήνων καθώς και πλήθους πιστών πού κατέκλυσαν την αίθουσα τελετών του Ορθόδοξου Κέντρου τού Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Να αναφερθεί, ότι στο μήνυμά του o Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Ιερεμίας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ενότητας των εκτός Ελλάδας Ελλήνων.

Τέλος, ο κ. Ιερεμίας εξέφρασε τις ευχές του προς όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, συγχαίροντας επίσης για την πλούσια δραστηριότητα τους, καθώς για την ακατάπαυστη συνεργασία τους στο έργο της Τοπικής Εκκλησίας.

 

 

 

 

Image

Image

Φωτογραφίες: Romfea.gr

Εμφανίσεις: 98872
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!