Ο Μητροπολίτης Χόνγκ Κόνγκ στις Φιλιππίνες για τον Ευαγγελισμό

ImageΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χόνγκ  Κόνγκ και Άπω Ανατολής κ. Νεκτάριος επισκέφθηκε την Μανίλα των Φιλιππίνων, όπου σήμερα το πρωῒ, Πέμπτη 25 Μαρτίου, προεξήρχε της θείας Λειτουργίας, η οποία τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Κατά  την διάρκεια της θείας Λειτουργίας  ο Σεβασμιώτατος εχειροτόνησε εις  Πρεσβύτερον τον π. Ιάκωβο Ντορονέλλα, ο οποίος θα διακονήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μανίλας, και στην συνέχεια εχειροτόνησε εις Διάκονον τον Αναγνώστη Χρυσόστομο Σαμιέντο, ο οποίος, μετά και την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του η οποία θα τελεσθεί σύντομα, θα διακονήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Σόρσογκον.

Μετά  το πέρας της θείας Λειτουργίας  ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της  Πανηγυρικής Δοξολογίας, η οποία  τελέστηκε για την Ελληνική Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρεσβείας στις Φιλιππίνες και αρκετοί ομογενείς Έλληνες συμμετείχαν στην ευχαριστήρια Δοξολογία.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χόνγκ Κόνγκ θα τελέσει Προηγιασμένη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μανίλας και στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να επιληφθεί σοβαρών θεμάτων που απασχολούν τις Ορθόδξες Κοινότητες στις Φιλιππίνες.

Image

Image

Εμφανίσεις: 76391
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!