Δωρεά 305.000$ στην Ιερά Μητρόπολη Τορόντο (Καναδά)

ImageH Παναγιώτα (Bertha) Πολίτη, εκοιμήθη εν Κυρίω στις 20/1/2010. Γεννήθηκε στο Renfrew, Ontario και έμενε μονίμως αργότερα στην πόλη του Quebec City με τον αδελφό της Μιχαήλ και την αδελφή της Ελένη, σύζυγο του Γιάννη Γλέζου, προέδρου για πολλά χρόνια της Ελληνικής Κοινότητας του Quebec City, μεγάλου ευεργέτου αυτής και Άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Η Παναγιώτα Πολίτη δεν απέκτησε δική της οικογένεια. Ήταν μία πολύ απλή, ταπεινή, ευσεβής και πιστή χριστιανή γεμάτη καλωσύνη. Εκοιμήθη εν Κυρίω πλήρης ημερών. Αγαπούσε πολύ και σεβόταν τον Μητροπολίτη Σωτήριο.

Στην διαθήκη της άφησε για την Ιερά Μητρόπολη Τορόντο $305.000 τα οποία θα διατεθούν για τις κατασκηνώσεις της Ι. Μητρόπολης.

Ως γνωστόν οι κατασκηνώσεις της Ι. Μητρόπολης είναι σε ίση απόσταση από το Τορόντο και το Μontreal, ώστε να εξυπηρετούνται οι νέοι και οι νέες της επαρχίας του Quebec και του Οντάριο.

Με την δωρεά της αυτή η Παναγιώτα (Bertha) Πολίτη συνεχίζει την όμορφη παράδοση της οικoγένειάς της. Ευχόμεθα ο Τρισάγιος Θεός να αναπαύει την ψυχή της και τις ψυχές των γονέων της και των αδελφών της μεταξύ των αγίων και των αγγέλων του ουρανού.

Να διατηρεί σε άριστη υγεία τον αδελφό της Μιχαήλ. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και την ευαρέσκεια της Εκκλησία μας στην Παναγιώτα (Bertha) και σε όλους τους δικούς της και θα την κρατούμε πάντα στις προσευχές μας.

Tο όνομά της θα αναρτηθεί στις θερινές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης.

Φώτο: Η μακαριστή Παναγιώτα (Bertha)

Image

Εμφανίσεις: 84702
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!