Ιταλίας Γεννάδιος: "Ο Θεός να κάνει το θαύμα του"

Image
Ο Μητροπολίτης κ. Γεννάδιος
Τις ειλικρινείς και αδελφικές του ευχές προς τον δοκιμαζόμενο Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος,

 

Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο, εξέφρασε, με παρέμβασή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (24/1/2008) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας & Μελίτης κ. Γεννάδιος.

 

Ο Ποιμενάρχης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ιταλίας και της Μάλτας μίλησε στην εκπομπή «Εκκλησιαστικά Ανάλεκτα» με τον Αρχιμ. Επιφάνιο Οικονόμου, η οποία ήταν αφιερωμένη στην επέτειο συμπληρώσεως πέντε ετών από την παραχώρηση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου στου Αγίου Νικολάου, από την Ρωμαιοκαθολική Επισκοπή του Ρίμινι στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος (27/1/2003 – 27/1/2008) και στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου.

 

Ο κ. Γεννάδιος υπήρξε ο άνθρωπος εκείνος, που με τις επίμονες προσπάθειες και διαρκείς παρεμβάσεις του, επέτυχε να γίνει πραγματικότητα το όραμα πολλών δεκαετιών της τοπικής Εκκλησίας της Δημητριάδος.

 

Αναφερόμενος στον ασθενούντα Μακαριώτατο κ. Χριστόδουλο, ο κ. Γεννάδιος σημείωσε χαρακτηριστικά:

 

«Ευχόμεθα ο Άγιος Νικόλαος ο Θαυματουργός να χαρίσει την υγεία στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο. Προσευχές και δεήσεις αναπέμπουμε πάντοτε εις τον Ύψιστον Θεόν υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως Αυτού. Ο Θεός να κάνει το θαύμα Του…»
Εμφανίσεις: 56701
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!