Ο Τορόντο Σωτήριος με Έλληνες του Καναδά στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

ImageΤον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, απόφοιτοι της Θεολογικής Ακαδημίας του Τορόντο και ομάδα Ομογενών Ελλήνων του Καναδά.

Οι απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής και οι Ομογενείς συνοδευόταν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τορόντο κ. Σωτήριο και τον π. Νικόλαο Αλεξανδρή, κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Τορόντο.

Να αναφερθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος  καλωσόρισε στην αίθουσα του θρόνου έναν – έναν τους Αποφοίτους και τους Ομογενείς, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερη χαρά γι΄ αυτόν που συναντήθηκε σήμερα μαζί τους.

Ο Μακαριώτατος μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι και ο ίδιος πέρασε από το εξωτερικό και ξέρει πολύ καλά, ότι οι Έλληνες του Εξωτερικού είναι περισσότερο Έλληνες από εμάς εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ομάδα των Ελλήνων του Καναδά τραγούδησαν στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδος και του Καναδά, καθώς και μερικά παραδοσιακά τραγούδια.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος προσέφερε σε όλους από μια Αγία Γραφή, ενώ οι Ομογενείς του δώρισαν ένα συλλεκτικό βιβλίο και ένα cd που ψάλλει η χορωδία του Καναδά.

Φωτογραφίες: Χρ. Μπόνης

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 61019
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!