Επίσκεψη Εσθονίας στην Μητρόπολη Ελασσόνος

ImageΣημαντική ήταν η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας

κ. Στεφάνου στην Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας.

 

Κατά την παραμονή του στην περιοχή μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εσθονίας παραβρέθηκε στη σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Το πρωί παρέστη στη Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε στο εσωτερικό παρεκκλήσι του Πνευματικού Κέντρου και στη συνέχεια μίλησε στους κληρικούς της Μητροπόλεως με θέμα την ιστορική πορεία της μαρτυρικής Εκκλησίας της Εσθονίας μέχρι και σήμερα.

 

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσόνος κ. Βασίλειος ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Μητροπολίτη Εσθονίας για την τιμητική του επίσκεψη στην Μητρόπολη Ελασσόνος και την παρουσία του στη σύναξη των κληρικών.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταλλίνης κ. Στέφανος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τις Ιερές Μονές Παναγίας Ολυμπιώτισσας στην Ελασσόνα και Αναλήψεως του Σωτήρος, στη Συκέα Ποταμιάς.

 

Τέλος αναχωρώντας, δεν έκρυψε το θαυμασμό του και την ικανοποίηση του για το έργο που επιτελείται τόσο από την Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνος, όσο και από τις Ιερές Μονές που επισκέφθηκε.
Εμφανίσεις: 28757
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!