Ευχές Χόνγκ Κόνγκ Νεκτάριου στους Έλληνες του Πεκίνου

ImageΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χόνγκ Κόνγκ και Άπω Ανατολής κ. Νεκτάριος, απέστειλε επιστολή στους Προέδρους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της αντίστοιχης Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, με σκοπό να συμπαρασταθεί

στους Έλληνες και Κυπρίους αθλητές, οι οποίοι αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς αγώνες, που διεξάγονται στο Πεκίνο.

 

Ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος στο μήνυμα του τονίζει:

 

"Αγαπητοί,

 

Με την ιδιότητα του Ορθοδόξου Μητροπολίτου Χόνγκ Κόνγκ και Άπω Ανατολής, απευθύνομαι με πολλή αγάπη προς τους Έλληνες και τους Κυπρίους αθλητές, οι οποίοι αυτές τις ημέρες αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2008, που διεξάγονται στο Πεκίνο.

 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν το σημαντικότερο γεγονός για τον αθλητικό κόσμο αλλά και γενικώτερα, διότι εκφράζουν τις παραδοσιακές ελληνικές αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας, της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, του σεβασμού απέναντι στις διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες, που σήμερα εγκολπώθηκαν όλοι οι λαοί που κατοικούν στον πολύπαθο πλανήτη μας.

 

Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ όλους εσάς που με κόπο, στερήσεις, συνεχείς προπονήσεις, καταφέρατε να εκπροσωπείτε την Ελλάδα και την Κύπρο στους αγωνιστικούς στίβους του Πεκίνου.

 

Οι επιτυχίες η οι αποτυχίες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Το μεγάλο δώρο προς όλους εμάς που παρακολουθούμε τις προσπάθειές σας και ιδιαιτέρως προς τους νέους, είναι η ισχυρή θέλησή σας και η κοπιώδης εργασία για να γίνετε καλύτεροι και το ήθος που διακρίνει την αγωνιστικότητά σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Σας ευχαριστούμε για όσα όμορφα μας προσφέρετε.

 

Θα ήθελα να είμαι αυτές τις ημέρες κοντά σας αλλά λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς μου δεν το επέτρεψαν.

 

Καθημερινά, όμως, παρακολουθώ τις προσπάθειές σας και προσεύχομαι ώστε ο Κύριός μας να σας εμψυχώνει και να σας ενδυναμώνει.

 

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι στους Προέδρους και στα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στους Υπευθύνους των Ομοσπονδιών, στους Προπονητές, στους Συνοδούς, και σε όλους τους αθλητές, ο Θεός να σας ευλογεί, να σας ενισχύει και να σας χαριτώνει πάντοτε.

 

Με πατρική αγάπη και τις καλύτερες ευχές μου

 

Ο Μητροπολίτης

 

+Ο Χόνγκ Κόνγκ και Άπω Ανατολής Νεκτάριος"

 
Εμφανίσεις: 39215
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!