Επιστολή Μητρ. Χόνγκ Κόνγκ στην Παραολυμπιακή Ομάδα

ImageΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χόνγκ Κόνγκ και Άπω Ανατολής, με την ευκαιρία της ενάρξεως των Παραολυμπιακών Αγώνων 2008, που φιλοξενούνται στο Πεκίνο,

απέστειλε προς την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και τα μέλη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδος την κάτωθι επιστολή.

 

«Αγαπητοί,

 

Με την ιδιότητα του Ορθοδόξου Μητροπολίτου Χόνγκ Κόνγκ και Άπω Ανατολής, απευθύνομαι με πολλή αγάπη και χαρά προς τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι αυτές τις ημέρες αγωνίζονται στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2008, που διεξάγονται στο Πεκίνο.

 

Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την συμμετοχή σας στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός. Οι Αγώνες αυτοί, αποτελούν ένα σημαντικό γεγονός όχι μόνο για τον αθλητικό κόσμο αλλά και για όλες τις σύγχρονες ανθρώπινες κοινωνίες.

 

Στα πρόσωπά σας βλέπουμε την δύναμη της θέλησης και της ψυχής. Θαυμάζουμε την υπομονή και την επιμονή σας, την αισιοδοξία και το αγωνιστικό σας πνεύμα.

 

Η παρουσία σας στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, μας παραδειγματίζει και μας υποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται «παιδί ενός κατώτερου θεού» κι ότι όλοι οφείλουμε να αγωνισθούμε έμπρακτα για την εξάλειψη των διακρίσεων και της αδιαφορίας απέναντι στους αδελφούς μας που πάσχουν από κάποια αναπηρία.

 

Θα ήθελα αυτές τις ημέρες να είμαι κοντά σας αλλά λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς μου δεν το επιτρέπουν. Καθημερινά, όμως, παρακολουθώ τις προσπάθειές σας και προσεύχομαι ώστε ο Κύριος να σας εμψυχώνει και να σας ενδυναμώνει.

 

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους ο Θεός να σας ευλογεί, ενισχύει και χαριτώνει πάντοτε.

 

Με πατρική αγάπη και τις καλύτερες ευχές μου

 

Ο Μητροπολίτης

+Ο Χόνγκ Κόνγκ Νεκτάριος
Εμφανίσεις: 41537
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!