Συνάντηση Πρωθυπουργού Καναδά με Τορόντο Σωτήριο

ImageΣτους χώρους της Κοινότητος Αγίων Παντελεήμονος, Άννης και Παρασκευής στο Μarkham, το Συντηρητικό κόμμα του Καναδά,

της ευρύτερης περιοχής του Τορόντο (Greater Toronto Area), είχε την Ετήσια Εξοχική Συνέλευσή του (πικ-νικ). (Τo οικόπεδο της Ελληνικής Κοινότητος Μarkham είναι 54 στρέμματα).

 

Ομιλητής στη συγκέντρωση αυτή ήταν ο Πρωθυπουργός του Καναδά κ. Steven Harper, η οποία διήρκεσε τρεις ώρες 6:00 - 9:00 μ.μ.

 

Ο Πρωθυπουργός κ. Harper έφθασε στις 6:00 το απόγευμα και τον υπεδέχθη η Κοινότης και ο Μητροπολίτης Σωτήριος. Ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητος π. Οδυσσέας Δρόσος ήταν σε προσκυνηματικό ταξίδι με πολλούς ευλαβείς χριστιανούς στα Ιεροσόλυμα.

 

Έτσι τον Πρωθυπουργό υπεδέχθη ο Μητροπολίτης Τορόντο κ. Σωτήριος συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα Μαρία Δρόσου και τον π. Νικόλαο Αλεξανδρή.

 

Ο Πρωθυπουργός από την πλευρά του, συνοδευόταν από τον Διευθυντή Τύπου και Πληροφοριών κ. Δημήτριο Σούδαν.

 

Ο Πρωθυπουργός κ. Harper έμεινε στο γραφείο της Κοινότητας με τον Μητροπολίτη Σωτήριο, περίπου μισή ώρα και συζήτησαν διάφορα θέματα.

 

Η πρεσβυτέρα Δρόσου, εκ μέρους της Κοινότητος με τον Μητροπολίτη Σωτήριο προσέφεραν στον Πρωθυπουργό εικόνα του Μυστικού Δείπνου Βυζαντινής τέχνης.

 

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός κ. Ηarper και ο Μητροπολίτης Σωτήριος κατευθύνθηκαν στην εξέδρα. Στην εξέδρα περίμεναν τον Πρωθυπουργό οι Βουλευτές και υποψήφιοι Βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος της ευρύτερης περιοχής του Tορόντο.

 

Στον χώρο είχαν συγκεντρωθεί πάνω από δύο χιλιάδες μέλη του Συντηρητικού Κόμματος Καναδά.

 

Ο Πρωθυπουργός κ. Harper ομίλησε προς όλους τους συγκεντρωμένους, αναφερόμενος στις επιτυχίες της Κυβέρνησής του αλλά καί στην πορεία του Καναδά γενικά.

 

Αναφέρθηκε στην παγκόσμια οικονομική κρίση και επεσήμανε ότι ο Καναδάς εισήλθε τελευταίος στην οικονομική αυτή κρίση και θα εξέλθει από αυτήν πρώτος.

 

Τέλος, ετόνισε το γεγονός ότι ήδη η οικονομία του Καναδά είναι πολύ καλή. 
Εμφανίσεις: 108012
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!