Ο Μητροπολίτης Τορόντο στον Πρόεδρο της Βουλής

ImageΣυνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τορόντο κ. Σωτήριο, Υπέρτιμο και Έξαρχο παντός Καναδά, είχε σήμερα ο Πρόεδρος

της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, παρουσία και του Α’ αντιπροέδρου Γρ. Νιώτη.

 

Ο Μητροπολίτης κ. Σωτήριος είναι μέλος της αντιπροσωπείας που θα συνοδεύει τη Γενική Κυβερνήτη του Καναδά κυρία Michaelle Jean κατά την επίσημη επίσκεψή της στην Ελλάδα στις 30 Οκτωβρίου.

 

Ο κ. Πετσάλνικος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό ρόλο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Τορόντο για τον Ελληνισμό και την Ομογένεια, συμβάλλοντας στη διατήρηση της γλώσσας, των παραδόσεων και του ελληνικού πολιτισμού.

 

Ο πρόεδρος της Βουλής διαβεβαίωσε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τορόντο ότι η Βουλή των Ελλήνων, στηρίζει τις προσπάθειες για την προώθηση διαύλων επικοινωνίας με τον απανταχού Ελληνισμό.

 

Ο κ. Σωτήριος από την πλευρά του συνεχάρη τον κ. Πετσάλνικο για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

 

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του Κοινοβουλίου για την εποικοδομητική συνεργασία και εν ημέρωσε για το έργο που επιτελείται στη Μητρόπολή του.
Εμφανίσεις: 32117
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!