Συνάντηση των Κατασκηνώσεων «Μεταμόρφωση» στη Βρετανική Κολομβία (ΦΩΤΟ)

toronto-6

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ετήσια οικογενειακή συνάντηση των Κατασκηνώσεων «Μεταμόρφωση» στη Βρετανική Κολομβία.

Περίπου 100 νέοι και νέες παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία στον Ελληνικό Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Γεωργίου, Βανκούβερ, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Σωτηρίου και με την συμμετοχή του π. Κωνσταντίνου Οικονόμου, Ιερ. Προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου και πνευματικού καθοδηγητή της Κατασκήνωσης και του συνταξιούχου ιερέως π. Δωρόθεου Τρυφωνόπουλου.

Νέοι που έχουν ήδη λάβει μέρος στις κατασκηνώσεις και άλλοι που πρόκειται να λάβουν μέρος, με τις οικογένειές τους παρακολούθησαν την Θ. Λειτουργία.

Μετά την Θεία Λειτουργία, όλοι ήταν προσκεκλημένοι στη μεγάλη αίθουσα της εκκλησίας όπου σε μία ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα μίλησε ο Μητροπολίτης Σωτήριος για το θεσμό των κατασκηνώσεων ενώ προβλήθηκε και διαφημιστικό βίντεο.

Οι κυρίες της Φιλοπτώχου πρόσφεραν νόστιμους λουκουμάδες και τα χρήματα διέθεσαν για την κατασκήνωση.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ η σημαντική συμβολή της Φιλοπτώχου, αλλά και των άλλων δωρητών που με την υποστήριξή τους βοηθούν νέους με οικονομικές ανάγκες να λάβουν μέρος στις κατασκηνώσεις.

Στη συνάντηση ωστόσο, έγιναν και οι νέες εγγραφές για τις θερινές κατασκηνώσεις και ανακοινώθηκε με ενθουσιασμό ότι προστέθηκε άλλη μία μέρα.

Η κατασκήνωση για το καλοκαίρι του 2015 θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Pioneer Pacific στο νησί Thetis, από το Σάββατο 29 Αυγούστου μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

Η Κατασκήνωση «Μεταμόρφωση» έχει ήδη διανύσει μεγάλη διαδρομή. Η Ιερά Μητρόπολη Τορόντο καταβάλλει κάθε προσπάθεια να κρατήσει τους νέους και τις νέες μέσα στην Εκκλησία και τον Ελληνισμό.

Η πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Σωτηρίου και η επιμονή του για την ίδρυση της Κατασκήνωσης απεδείχθη πραγματικά αξιόλογη και αξιέπαινη.

Η Κατασκήνωση άρχισε το 2010 με 25 παιδιά. Το καλοκαίρι του 2014 συμμετείχαν 150 νέοι και νέες και φέτος το χειμώνα 120. Και η πρόοδος συνεχίζεται...

toronto-1

toronto-2

toronto-3

toronto-4

toronto-5

Εμφανίσεις: 35723
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!