Χριστουγεννιάτικες συνεστιάσεις Κληρικών στην Ι.Μ. Τορόντο

Christmas-Luncheons-2014-1

Έχει γίνει πλέον παράδοση και η Ιερά μας Μητρόπολη παραθέτει Χριστουγεννιάτικο – Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα για τους Κληρικούς στο Μοντρεάλ και στο Τορόντο.

Η συνεστίαση στο Μοντρεάλ, έγινε την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, 2015 και η φωτογραφία αποδεικνύει την προσέλευση των Ιερέων με τις πρεσβυτέρες τους.

Συμμετείχαν ο εξοχώτατος Πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά κ. Γ. Μαρκαντωνάτος και η σύζυγός του, ο εντιμότατος Λ. Χουσάκος, Αντιπρόεδρος της Γερουσίας του Καναδά με την σύζυγό του και ο εντιμότατος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μοντρεάλ κ. Ν. Σιγάλας. Συνδαιτυμόνας ήτανε και ο ιδιοκτήτης του Palace Reception Halls κ. Νικόλαος Τσατάς.

Ομίλησαν ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Μαρκαντωνάτος, ο Αντιπρόεδρος της Γερουσίας του Καναδά κ. Χουσάκος και ο Μητροπολίτης Σωτήριος.

Η συνεστίαση των Κληρικών στο Τορόντο έγινε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στις 2 Ιανουαρίου, 2015 και είχε διαφορετικό χρώμα. Ήσαν οι Ιερείς με τις πρεσβυτέρες τους και τα παιδιά τους.

Όλοι μαζί έψαλαν τα κάλαντα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ομίλησε ο Μητροπολίτης Σωτήριος.

Christmas-Luncheons-2014-2

Christmas Luncheons 2014 3

Εμφανίσεις: 44844
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!