Εορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος ο Θαυματουργός στο Τορόντο (ΦΩΤΟ)

toronto-1

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, 2014, χιλιάδες ευσεβών πιστών από όλη την ευρύτερη περιοχή του Τορόντο, προσήλθαν να γιορτάσουν την μνήμη του Αγ. Νικολάου του Θαυματουργού, Αρχιεπισκόπου Μύρων και να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανά του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σωτήριος προεξήρχε στον Μέγα Εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία βυζαντινού ρυθμού του Αγ. Νικολάου, η οποία βρίσκεται στο βόρειο Τορόντο. Συλλειτούργησαν περισσότεροι από είκοσι (20) Ιερείς.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον βίο του Αγ. Νικολάου και την ανάγκη όλων να μιμηθούν την αγιότητά, την φιλανθρωπία και την συμπόνοια του.

Στο τέλος και των δύο Ιερών Ακολουθιών, το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Φιλόπτωχος Αδελφότης πρόσφεραν νηστίσιμα εδέσματα σε όλους, σε μια ζεστή οικογενειακή συγκέντρωση στο Μητροπολιτικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης, όπου τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Σωτήριο.

toronto-2

toronto-3

toronto-4

toronto-5

toronto-6

toronto-7

toronto-8

toronto-9

toronto-10

toronto-11

Εμφανίσεις: 58308
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!