Αγιασμός στο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών

kestekio-3

Με την παρουσία και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου κ. Αθηναγόρου, τελέσθηκε την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014, ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Ελληνικού Σχολείου Βρυξελλών, για το σχολικό έτος 2014-2015.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο “Κεστεκίδειο“ σχολικό συγκρότημα, όπου λαμβάνουν χώρα τα μαθήματα για παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, με τη συμμετοχή δασκάλων, καθηγητών, γονέων και μαθητών.

Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Πρεσβείας κ. Βασίλειος Κατακαλίδης και ο συντονιστής εκπαίδευσης κ. Εμμανουήλ Αλεξάκης.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού πρώτα ευχήθηκε στους διδάσκοντες και τους διδασκόμενους μια πλούσια σε γνώσεις σχολική χρονιά, αναφέρθηκε και στην ευγνωμοσύνη που οφείλεται στην οικογένεια Κεστεκίδου και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τη προσφορά του κτηρίου αλλά και στην συμβολή του προκατόχου του κ. Παντελεήμωνος για την οργάνωση του Ελληνικού Σχολείου Βρυξελλών.

kestekio-1

kestekio-2

Εμφανίσεις: 50249
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!