Νεανική Συναυλία προς τιμήν του Μητροπολίτη Βοστώνης (ΦΩΤΟ)

 LEX6053-01a

Την Παρασκευή, 25 Απριλίου, πραγματοποίηθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών του Καθεδρικού Ναού Βοστώνης "Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου" για πρώτη φορά μια τρίωρη συναυλία με έργα συγχρόνων Ελλήνων συνθετών τα οποία ερμήνευσαν νέοι ταλαντούχοι μουσικοί και τραγουδιστές, ηλικίας από Δημοτικό μέχρι και Κολλέγιο, προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθοδίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 ετών από της ενθρονίσεώς του.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα και με μια σύντομη προβολή φωτογραφίων από την δράση του Σεβασμιωτάτου, από τον φωτογράφο του ναού κ. Αλέξανδρο Μαυραδή.

Στη συναυλία συμμετείχαν μέλη της χορωδίας του Καθεδρικού Ναού, τρεις νεανικές ορχήστρες υπό την διεύθυνσιν των κ.κ. Παναγιώτη Λιαρόπουλου, Ιωάννη Παντελίδη και Βασιλείου Κώστα.

Τρία τραγούδια ερμήνευσε η χορωδία του Ελληνικού Σχολείου του Καθεδρικού Ναού υπό την διεύθυνσιν της κ. Μαρίας Σβορώνου.

Τη συναυλία παρακολούθησαν πολλοί ομογενείς μεταξύ των οποίων η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη, Εντιμ. κ. Ιφιγένεια Κανάρα, ο πρώην Κυβερνήτης της Μασσαχουσέτης, Εντιμ. κ. Μιχάλης Δουκάκης με την σύζυγο του, και κληρικοί της Μητροπόλεως Βοστώνης.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Καθεδρικού Ναού, Αρχιμ. Κλεόπα Στρογγύλη, και την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Δρ. Μαρίκα Αρβανίτη, για την διοργάνωση της εκδήλωσης και συνεχάρη τους 30 και πλέον νέους ταλαντούχους μουσικούς, για την εκτέλεση και ερμηνεία των τραγουδιών, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε στο τέλος της εκδήλωσης.

Φωτο: Αλέξανδρου Μαυραδή

 LEX5937-011

 LEX5938-01

 LEX6038-01

 LEX6059-01

 LEX6063-01

Εμφανίσεις: 50923
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!