Ενημερωτική εκδήλωση από την Ι.Μ. Γερμανίας

Polizei-Foto-1

Με πρόσκληση του Αρχιερατικού Βαυαρίας, Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου, π. Αποστόλου Μαλαμούση, επισκέφθηκαν τον ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Μονάχου, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και παρηκολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, ο Διευθυντής της Αστυνομίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Βαυαρία, κ. Χούμπερτ Στάιγκερ ( Hubert Steiger) και ο Διευθυντής της Αστυνομίας Μονάχου κ. Χουμπέρτους Αντρέ (Hubertus Andrä). Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τους προσφώνησε καταλλήλως ο π. Απόστολος Μαλαμούσης - στον κατάμεστο ναό - και εκείνοι ανταπέδωσαν τον χαιρετισμό.

Η επίσκεψη αυτή έλαβε χώρα στα πλαίσια μιας ενημερωτικής εκδήλωσης, που έλαβε χώρα, μετά τον εκκλησιασμό, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.

Την εκδήλωση οργάνωσαν από κοινού η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας- Αρχιερατική Επιτροπεία Βαυαρίας-, το Ελληνικό Σπίτι Μονάχου με τον Δημοτικό Σύμβουλο Μονάχου κ. Κωνσταντίνο Γιαννακάκο και με τη συνδρομή της Ευρωπαικής Ένωσης, του Ευρωπαικού Κοινωνικού Ταμείου για τη Γερμανία, του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας και του ιδρύματος "ΞΕΝΟΣ- Ενσωμάτωση και πολλαπλότητα-".

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν οι συμπατριώτες μας για τις δυνατότητες εκπαίδευσης και μελλοντικής εργασίας τους και ιδιαίτερα της νεολαίας μας, στην Ομοσπονδιακή Αστυνομία και στην Αστυνομία του Μονάχου.

Οι δύο διευθυντές συνοδευόνταν και από τρεις έλληνες αστυνομικούς, που υπηρετούν ήδη στις δύο Αστυνομικές Υπηρεσίες και μετέφεραν τις εμπειρίες τους.

Στην εκδήλωση και στη συζήτηση μετείχαν οι προσκεκλημένοι αστυνομικοί, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βαυαρίας, π. Απόστολος Μαλαμούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Γιαννακάκος (συνδιοργανωτής και συντονιστής της συζήτησης), πρόεδροι των εν Μονάχω ελληνικών και ελληνοβαυαρικών Οργανώσεων και Συλλόγων και εκπρόσωποι της μαθητιώσας νεολαίας Μονάχου.

Η συζήτηση ήταν άκρως επικοδομητική και πολλοί συμπατριώτες μας εξέφρασαν μεγάλο ενδιαφέρον και για τον εργασιακό αυτό χώρο.

Οι δύο διευθυντές επήνεσαν τον ελληνισμό του Μονάχου και της Βαυαρία για τη μηδενική εγκληματικότητα εκ μέρους του ελληνισμού και προέτρεψαν τις νέες και τους νέους μας να ενταχθούν εργασιακά στην Αστυνομία.

Η εφημερίδα Μύνχνερ Μερκούρ (Münchner Merkur) αναφέρθηκε εκτενώς στην εκδήλωση.

Polizei-Foto-2

Polizei-Foto-3

Εμφανίσεις: 63111
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!