Συνέλευση Ορθόδοξων Επισκόπων Λατινικής Αμερικής

0-kouritiva

ROMFEA.GR | Συνήλθε από τις 20ης εως 23ης Νοεμβρίου τ.ε. στην πόλη Κουριτίβα  της Βραζιλίας η Δ´ συνεδρίαση της Συνέλευσης Κανoνικών Ορθοδόξων Επισκόπων Λατινικής Αμερικής, υπό την προεδρεία του Σέβ. Μητροπολίτη Μεξικού κ. Αθηναγόρα. 

Η συνεδρίαση φιλοξενήθηκε απο τον Πανιερ. Αρχιεπίσκοπο Ασπένδου κ. Ιερεμία, Ιεράρχη του Οικουμενικού Θρόνου για τις ουκρανικές κοινότητες στην Νότιο Αμερική. 

Τα μέλη τής συνέλευσης εν πνεύματι άγάπης καί φιλαδελφίας, αφού πληροφορήθηκαν για την πρόοδο των εργασιών τών μέχρι σήμερα οριζομένων επιτροπών της, (Καταλογου Ορθοδόξων Κανονικών Κληρικών Λατινικής Αμερικής, Μεταφράσεων και εκδόσεων, Νομικών Υποθέσεων και Διαχριστιανικού Διαλόγου) ασχολήθηκαν με τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την έξέλιξη των διεργασιών της, σύμφωνα με το πρωταρχικό και κύριο σκοπό της και το προτεινόμενο σχέδιο δράσεως.

Η Δ´ Συνεδρίαση τῆς Ορθόδοξης Επισκοπικής Συνέλευσης Λατινικής Αμερικής ομοφώνως επιβεβαίωσε ακόμη μια άλλη φορά το αδελφικό καὶ αρμονικό πνεύμα όλων  των μελών της, καθὼς καὶ την αποφασιστικότητά τους να συνεχίζουν να συνεργούν από κοινού για την πρόοδο της ζωής  καὶ της πίστεως όλων  των Ορθοδόξων Χριστιανών της Λατινικής Αμερικής.

0-kouritiva1

0-kouritiva2

0-kouritiva3

0-kouritiva4

Εμφανίσεις: 81993
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!