Ιδρύει Μ.Κ.Ο η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

ImageΗ Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, είναι προ των πυλών για την σύσταση μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο) , η οποία είναι και με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

 

Στόχος της Μ.Κ.Ο της Εκκλησίας της Κρήτης θα είναι η κοινωνική προσφορά στο νησί της Κρήτης, καθώς επίσης και η ανάπτυξη του Ιεραποστολικού της έργου.

 

Πληροφορίες λένε πως ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, εξέφρασε την ευαρέσκεια του, για την ιστορική αυτή απόφαση που πήρε η Εκκλησία της Κρήτης, ώστε να ιδρύσει μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

 

Επίσης συνεργάτης μας από την Κρήτη, μας πληροφόρησε πως η Ιερά Αρχιεπισκοπή της Κρήτης μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει την σύσταση και τους σκοπούς της Μ.Κ.Ο.

 

Στο Δ.Σ. της Μ.Κ.Ο θα συμμετέχουν και οι εννέα Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Κρήτης, καθώς επίσης και δύο Εκκλησιαστικές Ακαδημίες.

 

Τέλος πληροφορίες λένε πως το όνομα της Μ.Κ.Ο θα είναι «Φιλοξενία» και ήδη όλες οι Μητροπόλεις της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά την Μ.Κ.Ο για καλή αρχή.

 

Εμφανίσεις: 48438
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!