Τη Ρουμανία επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

ImageΣύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων "Romfea.gr", ανεπίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία

πραγματοποίησε αυτές τις ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Μολδαβίας και Μπουκοβίνας, όπου έγινε δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιασίου κ. Θεοφάνη.

 

Ο κ. Ειρηναίος επισκέφθηκε πολλά ιδρύματα της Μητροπόλεως Μολδαβίας και σύμφωνα με τον Διευθυντή του ιδρύματος «Αλληλεγγύη και Ελπίδα» της Αρχιεπισκοπής, ο κ. Ειρηναίος δήλωσε ευχαριστημένος με το κοινωνικό έργο που επιτελείται, από τη πλευρά της Αρχιεπισκοπής Ιασίου.

 

Επίσης, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης επισκέφθηκε την ιστορική Ιερά Μονή Γαλατά στο Ιάσιο, την Ιερά Μονή των Τριών Ιεραρχών και την Μονή Hadambu.

 

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου Γ’ του Μέγα Πρίγκιπα της Μολδαβίας, αμέσως μετά από εκεί επισκέφθηκε ένα ίδρυμα ηλικιωμένων που βρίσκεται κοντά στο ναό.

 

Εκεί ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος έγινε δεκτός από τους γέροντες με πολύ αγάπη (βλέπε φώτο), επίσης ξεναγήθηκε από τους υπεύθυνους στους χώρους του ιδρύματος, στους οποίους τόνισε ότι εντυπωσιάστηκε με το έργο που επιτελούν στο ίδρυμα.

 

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε επίσης το Βοτανικό Κήπο του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, καθώς και την Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του «Μεγάλου Βασιλείου» στο Ιάσιο, όπου έγινε δεκτός από τον Καθηγητή και Διευθυντή του Σεμιναρίου Ντράγκος Μπαχρίμ. 
Εμφανίσεις: 22325
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!