Επίσκεψη Κρήτης Ειρηναίου στον Αμερικής Δημήτριο

ImageΤην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος μέσα στα πλαίσια

της παραμονής του στις Η.Π.Α.

 

Τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο υποδέχθηκε στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής κ. Δημήτριος μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τρωάδος κ. Σάββα, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιγραμματέα της Επαρχιακής Συνόδου Αρχιμανδρίτη κ. Σεβαστιανό Σκορδαλό και άλλους αξιοματούχους κληρικούς και λαϊκούς της Αρχιεπισκοπής.

 

Οι δύο άνδρες, αφού προσκύνησαν στον κατανυκτικό και ιστορικό παρεκκλήσιο του κτιρίου, ανήλθαν στο Αρχιεπισκοπικό Γραφείο όπου μετά τη συνήθη φωτογράφιση και την ανταλλαγή δώρων παρέμειναν ιδιαιτέρως για μισή ώρα περίπου συζητώντας θέματα της Εκκλησίας, της παιδείας, της νεότητας και του ιερού κλήρου.

 

Ακολούθησε επίσημο γεύμα προσφερόμενο προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου στο οποίο εκτός των παραπάνω αναφερομένων προσώπων παρακάθισαν και αξιοματούχοι της Ελληνικής Ομογένειας, της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής και των συλλόγων των Κρητικών Σωματείων.

  
Εμφανίσεις: 21036
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!