Ειρηναίος "Η νεαρή δεν φαίνεται να είναι σε καμία από τις Μονές της Κρήτης"

ImageΆνω – κάτω έκανε την Εκκλησία της Κρήτης, τις Αρχές αλλά κυρίως την οικογένεια της 20χρονης σπουδάστριας Αγγελικής Σταυρουλάκη, ο ιερέας από το Ηράκλειο που εμφανίστηκε να γνωρίζει που βρίσκεται η αγνοούμενη και επί ώρες, μιλώντας με γρίφους, έδιδε ελπίδες για την τύχη της.

Έτσι, σε αγωνία μετατράπηκε και πάλι η ελπίδα για την οικογένεια της 20χρονης φοιτήτριας από την Ασή Γωνιά, Αγγελικής Σταυρουλάκη, για την οποία ακόμα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο.

Τις τελευταίες δύο ημέρες μάλιστα, στην υπόθεση παρενέβη και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ. Ειρηναίος, ο οποίος ζήτησε να γίνει έρευνα σε όλα τα μοναστήρια για να διαπιστωθεί εάν σε κάποιο από αυτά βρίσκεται η 20χρονη, δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε έντονα η σχετική φημολογία.

Ο ίδιος λίγο αργότερα μίλησε σε δημοσιογράφους τονίζοντας, ότι αυτό το ενδεχόμενο έχει αποκλειστεί, καθώς η νεαρή δεν φαίνεται να είναι σε καμία από τις μονές της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, προχθές και για πολλές ώρες ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος μετά από έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου ερεύνησε εάν η 20χρονη βρίσκεται σε κάποιο από τα μοναστήρια της Κρήτης, όμως η εξονυχιστική, όπως τη χαρακτήρισε, διερεύνηση του θέματος, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο κ. Ειρηναίος μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι «όλοι οι αρχιερείς και οι υπεύθυνοι των μοναστηριών του νησιού, δήλωσαν πως δεν υπάρχει η παρουσία του συγκεκριμένου προσώπου σε μοναστήρι της Κρήτης».

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης αναφέρθηκε επίσης και στη συνάντηση που είχε ο πατέρας και τα αδέρφια της Αγγελικής με τον ιερέα από το Ηράκλειο, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος κληρικός ήθελε να βοηθήσει τους οικείους της και ότι θα έχει συνάντηση μαζί του μια από αυτές τις ημέρες.

Παράλληλα, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος υποστήριξε πως η "εισβολή" των κατοίκων της Ασή Γωνιάς στην ιερά μονή των Αγίων Θεοδώρων δεν ήταν σωστή κίνηση, ωστόσο τη "δικαιολόγησε" αποδίδοντάς την στην αγωνία των συγγενών και των φίλων της νεαρής κοπέλας.

Εμφανίσεις: 56441
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!