1.260 τσάντες αγάπης από την Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας

dscn8035

Τη Μεγάλη Τρίτη 2015, το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, διένειμε 1.260 τσάντες που περιείχαν διάφορα τρόφιμα, προς τις ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες που ζουν στις 108 Ενορίες της.

Η βοήθεια αυτή προέρχεται από το Υπουργείο Εργασίας. Η ανθρωπιστική αυτή πρωτοβουλία ανήκει στον τότε Υφυπουργό, κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου, ο οποίος την πρότεινε προς την Εκκλησίας Κρήτης και υπεγράφη επί της θητείας του σχετική προγραμματική σύμβαση.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Μ.Κ.Ο. «Φιλοξενία» της Εκκλησίας Κρήτης. Βοήθεια προσφέρθηκε από την αυτή πηγή και προς στις άλλες Μητροπόλεις της Μεγαλονήσου.

Η προσφορά αυτή κρίνεται σημαντική για τους καιρούς που ζούμε και αποτελεί μια μικρή χειρονομία τόνωσης των εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας, για τις ημέρες του Πάσχα.

Τις τσάντες παρέλαβαν οι Εφημέριοι της Ι. Μητροπόλεως, οι οποίοι και πρότειναν οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το Πολιτιστικό της Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον τότε Υφυπουργό κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου και προς όλους όσους βοήθησαν για την ετοιμασία των ως ανω τσαντών.

Εμφανίσεις: 12135
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!