Ρεσιτάλ Πιάνου, Κιθάρας και Αρμονίου στο «Τσατσαρωνάκειο»

resital-1

Στο φουαγιέ του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου οι μαθητές των Σχολών: Κλασικής Κιθάρας, Πιάνου και Αρμονίου του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν την πρόοδο τους σε ρεσιτάλ που δόθηκε  με την φροντίδα των Καθηγητών τους και τον συντονισμό του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ωδείου κ. Στέλιο Ιωαννίδη.

Οι μαθητές, περί τους 30, παρουσίασαν καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διάφορα Ελληνικά και άλλα τραγούδια, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος «Το Ωδείο της Μητροπόλεως μας, αναγνωρισμένο από το Κράτος, προσφέρει πολύτιμο έργο καθώς, εκτός την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, λειτουργούν Σχολές: Κλασικής και Μοντέρνας Μουσικής (Πιάνο, Αρμόνιο, Κλασική Κιθάρα, Κλασικό Βιολί), Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής: (Βιολί, Λύρα, Λαούτο, Μπουζούκι, Ούτι), ως επίσης και νεοϊδρυθείσες Σχολές: (Φλάουτο, Φλογέρα, Κλαρινέτο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Ακορντεόν, Κρουστά, Κανονάκι). Παράλληλα λειτουργεί Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας και Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας. Στην Σχολή Χορωδιών μετέχουν στην μέν Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία περί τα 150 μέλη, στην δε Έντεχνη, Παιδική και Εφηβική Χορωδία περί τα 50 μέλη. Συνολικά ο αριθμός παιδιών και ενηλίκων που μετέχουν στις Σχολές του Ωδείου ξεπερνά τα 300 μέλη. Ο πολιτισμός της μουσικής και της τέχνης, αποτελούν ελπίδα και φως για την υπέρβαση των πολλαπλών κρίσεων των καιρών μας», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

resital-2

Εμφανίσεις: 17188
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!