Αγιασμός στο Παζάρι Αγάπης και Φιλανθρωπίας της I.M. Κυδωνίας

43433fr

Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη του Φιλανθρωπικού Πασχαλινού Παζαριού Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμ. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, ενώ ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού ο οποίος βρισκόταν στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι για να τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Παράλληλα ανέφερε ότι αυτό το Παζάρι θα βοηθήσει κάποιους συνανθρώπους μας να κάνουν και εκείνοι Πάσχα, να βιώσουν τις Άγιες ημέρες και να βρούν και εκείνοι ένα γιορτινό τραπέζι την ημέρα της Αναστάσεως ξεχνώντας την ανέχεια και την πίκρα.

Παράλληλα ευχαρίστησε και όλους όσους διακόνησαν και βοηθούν στην προπαρασκευή αυτού του Παζαριού, ενισχύοντας το, με χορηγίες από τοπικά προϊόντα, με χειροποίητες κατασκευές, εθελοντισμό και υπερβολική πάντοτε αγάπη για τον πλησίον.

Την έναρξη του Παζαριού τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βαρβάρα Περράκη, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του τόπου μας.

Εμφανίσεις: 15778
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!