Ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Κυδωνίας (ΒΙΝΤΕΟ)

kataniktikos.kydonia-1

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο ΣΤ' Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χανίων την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Ομιλητής στον Κατανυκτικό Εσπερινό ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων του Αγίου Όρους Αρχιμ. Βασίλειος Γοντικάκης ο οποίος ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα :«Ὁσία Μαρία ἡ Αἰγυπτία. Ἡ τέλεια πτώση καί ἀνάσταση».

Τον π. Βασίλειο προλόγισε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ενώ με θερμότατα λόγια απένειμε ευχαριστίες για τον πλούσιο πνευματικό και γεμάτο μηνύματα λόγο του ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός.

Ευχαριστίες και αβραμιαία φιλοξενία προσέφερε και ο οικείος εφημέριος του ναού Πρωτ. Εμμανουήλ Τζατζάνης ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Γέροντα με την καταπληκτική ομιλία του, τους ιερείς που έλαβαν μέρος και το σεβαστό και πολυπληθές εκκλησίασμα που παρακολούθησε την κατανυκτική Ακολουθία και την πνευματική ομιλία.

kataniktikos.kydonia-3

kataniktikos.kydonia-4

kataniktikos.kydonia-5

kataniktikos.kydonia-6

Εμφανίσεις: 18728
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!