Ε' Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Κυδωνίας

dbb31cd5d0f38e8f6ccbb5456d140857 L

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Χανίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στον Ε' Κατανυκτικό Εσπερινό της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Πανοσιολογιώτατος Γέροντας π. Βενέδικτος Νεοσκητιώτης τροφοδότησε με λόγια πνευματικά, διαχρονικά και επίκαιρα συνάμα το πολυπληθές εκκλησίασμα, με θέμα ΄ή υποκρισία στη ζωή μας΄΄.

Η υποκρισία είναι δόλια πειρακτική ενέργεια με σκοπό την παγίδευση μας στην αμαρτία τόνισε μεταξύ άλλων ο Γέροντας π. Βενέδικτος στην υπέροχη και ωφέλιμη ομιλία του.

Μία ομιλία που όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος πρέπει να λέγεται συχνά και να ακούγεται συχνότερα από όλους μας, γιατί στους εγωκεντρικούς καιρούς μας γινόμαστε θύματα αυτής της ανίατης ασθένειας που ονομάζεται υποκρισία, κατασπαράζοντας τις σάρκες των αδελφών μας με τις λοιδορίες και τις συκοφαντίες, που είναι συνέχεια της υποκρισίας.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον π. Βενέδικτο για την εξαιρετική αυτή και συμβουλευτική του ομιλία.

Εμφανίσεις: 13787
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!