Ομιλία με θέμα: «Υπομονή. Η ξεχασμένη αρετή» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

0rethymnis-1

Μετά από πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου και την παροχή της σχετικής ευλογίας της κυριάρχου Μονής του Αγίου Παύλου Αγίου Όρους, ο Οσιολογιώτατος Ιερομόναχος Βενέδικτος, Γέροντας της Ιεράς Καλύβης του Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Σκήτεως, προσήλθε στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Υπομονή. Η ξεχασμένη αρετή».

Η ομιλία έγινε το Σάββατο 21η Μαρτίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης. Παρέστησαν πολλοί κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και πλήθος πιστών που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Τον Γέροντα Βενέδικτο παρουσίασε ο Παν. Αρχιμ. Βασίλειος Παπαδάκης, ενώ ο Επίσκοπός κ. Ευγένιος, στην προσφώνησή του, ευχαρίστησε τον ομιλητή για τον κόπο της αγάπης του και την ευγενική αποδοχή της προσκλήσεως για την πραγματοποίηση στο Ρέθυμνο της τόσο επίκαιρης και επωφελούς ομιλίας του προς πνευματική οικοδομή του λαού του Θεού.

0rethymnis-2

0rethymnis-3

0rethymnis-4

0rethymnis-5

0rethymnis-6

Εμφανίσεις: 16217
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!