Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Ι.Μ. Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

kidonias-stavroproskinisi-1

Με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η Γ΄Κυριακή των Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στην Ενορία Βαρυπέτρου, στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συμπροσευχουμένων ιερέων και πλήθους ευσεβών προσκυνητών που παρακολούθησαν με θρησκευτική ευλάβεια την περιφορά στο εσωτερικό του ναού, του πανίερου συμβόλου του Χριστιανισμού, προσκυνώντας στη συνέχεια τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό του Κυρίου μας με κατάνυξη.

Για την ημέρα της Σταυροπροσκυνήσεως ομίλησε με την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ο Αρχιμ. Παύλος Ντούρος, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στο επίκαιρο και ζωτικό κήρυγμα του, για την δύναμη που παρέχει ο Ζωοποιός Σταυρός του Κυρίου μας στον Χριστιανό.

kidonias-stavroproskinisi-2

kidonias-stavroproskinisi-3

kidonias-stavroproskinisi-4

kidonias-stavroproskinisi-5

kidonias-stavroproskinisi-6

kidonias-stavroproskinisi-7

kidonias-stavroproskinisi-8

Εμφανίσεις: 18650
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!