Ο Β' Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

0kidonia-3

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου και Ελένης στη Νέα Χώρα Χανίων πραγματοποιήθηκε ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας ο Οσιολογιώτατος Γέροντας π. Νίκων ο Νεοσκητιώτης, μετά το πέρας του Κατανυκτικού Εσπερινού, ομίλησε στο ευσεβές Χριστεπώνυμο πλήρωμα αρθρώνοντας λόγο πνευματικό και μιλώντας για την Ιεραποστολή στη ζωή μας.

Μίας αληθινής Ιεραποστολής αγάπης με την οποία ακολουθώντας τα λόγια του Κυρίου μας πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, ακολουθούμε παράλληλα και την γραμμή και πορεία που χάραξε ο ίδιος ο Χρηστός μας.

Για τον Οσιολογιώτατο Γέροντα, ο οποίος μίλησε με ζωντανά και βιωματικά παραδείγματα μίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Νίκωνα για την υπέροχη ομιλία του, η οποία όπως είπε μας προσγείωσε στο πνεύμα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Στη ζωή μας χρειάζεται να είμαστε αληθινοί. Και όταν είμαστε αληθινοί ο Θεός βρίσκει τον τρόπο να μας χρησιμοποιήσει και να γίνουμε και ιεραπόστολοι έστω και αν δεν έχουμε γίνει Άγιοι.

Στόχος όλων μας είναι να ανεβαίνουμε πνευματικά και να γνωρίσουμε περισσότερο τον Χρηστό στη ζωή μας.

0kidonia-1

0kidonia-2

0kidonia-4

0kidonia-5

0kidonia-6

Εμφανίσεις: 30769
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!