Μεγάλη Μουσική Βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπέρ Αννουσάκειου

0kisasmo-1

Τελικά… ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα διασκέδασης των Χανίων, το «Ευτυχία Pallas”, χωρητικότητας δύο και πλέον χιλιάδων ανθρώπων, σχεδόν δεν χώρεσε το πλήθος του κόσμου, που ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου, Ιδρύματος της Ι.Μ. Κισάμου & Σελίνου, κατέκλυσε το όμορφο αυτό Κέντρο δείχνοντας, έμπρακτα για άλλη μια φορά, την στήριξη του στο πολυδύναμο έργο και δράσεις του Ιδρύματος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αννουσάκειου Ιδρύματος, στον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε απευθυνόμενος στους εκατοντάδες θαμώνες: «Ρώτησαν, λέει, κάποτε ένα λουλούδι, ένα πουλί και έναν άνθρωπο τι είναι αγάπη. Το λουλούδι άνθισε, το πουλί κελάηδησε, ο άνθρωπος δάκρυσε. Δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης πλημμυρίζουν την ψυχή και την καρδιά μας γιατί η αρχοντιά και η αγάπη όλων εσάς γέμισε και πλούτισε ετούτο τον όμορφο χώρο. Η αθρόα ανταπόκριση τόσου κόσμου, στο κάλεσμα αλληλεγγύης και στήριξης των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου-Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας, χαρίζει σε όλους μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε, παρά τις ολοένα αυξανόμενες δυσκολίες των καιρών, την ταπεινή διακονία μας στην ανακούφιση του πάσχοντος και πολύπαθου συνανθρώπου μας, μέσα από τις δομές και δράσεις του Αννουσάκειου, το οποίο καθημερινά στηρίζει, παρηγορεί, ανακουφίζει και φροντίζει εκατοντάδες οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους αδελφούς μας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε όλους από καρδιάς, καθώς ούτε το χιόνι, ούτε το δυνατό κρύο και η βροχή με θερμοκρασίες λίγο πάνω από το μηδέν δεν εμπόδισαν την προσέλευση σας», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ευχαριστώντας τους εκατοντάδες «επώνυμους και ανώνυμους», όπως είπε δωρητές, χορηγούς, εθελοντές και συνοδοιπόρους στο έργο του Ιδρύματος που στηρίζουν και ενισχύουν τις δράσεις του. Καλωσόρισε, τέλος, την καλλιτέχνιδα κ. Ελένη Τσαλιγοπούλου ευχαριστώντας την για την συμμετοχή και προσφορά της, στην οποία προσέφερε και μία Εικόνα της Παναγίας.

Η κ. Τσαλιγοπούλου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Αμφιλόχιο και σημείωσε πως «το έργο του Αννουσάκειου είναι ευρύτερα γνωστό και στην Αθήνα για τούτο και με χαρά συμμετέχουμε στην προσπάθεια σας αυτή».

Τον συντονισμό της βραδιάς είχε η καταξιωμένη δημοσιογράφος και διευθύντρια ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης κ. Μαρίνα Γιακουμάκη.

0kisasmo-2

0kisasmo-3

Εμφανίσεις: 27297
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!