Γιορτή αλληλεγγύης και προσφοράς στην Ι.Μ. Κυδωνίας

allilegi

Με αισθήματα αγάπης γέμισε το ιερό προσκύνημα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής από σεβαστό εκκλησίασμα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Μητροπόλεως Κυδωνίας, για την ημέρα αλληλεγγύης, και προσφοράς στον συνάνθρωπο!

Στην ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα του ενοριακού κέντρου, φιλότιμες κυρίες που διακονούν στον Ναό, προσέφεραν γλυκίσματα και τσάι, ενώ την όμορφη αποσπερίδα κόσμησαν με ωφέλιμους και διδακτικούς λόγους ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός και ο  Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ.Δαμασκηνός Λιονάκης.

Η αγάπη, η προσευχή και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι τα εφαλτήρια που μας ανάγουν το δρόμο για την βασιλεία των Ουρανών τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του ευχαριστώντας τον πολύτιμο συνεργάτη του και Πρωτοσύγκελλο του Δαμασκηνό Λιονάκη, όλους τους συνεργάτες της Μητροπόλεως μας, τον Πρωτ. Νικόλαο Χαροκοπάκη και τις κυρίες που ετοίμασαν αυτή την όμορφη πνευματική συντροφιά για τον συνάνθρωπο, καθώς και όλο τον κόσμο που συνεχίζει, στηρίζει και εμπιστεύεται το έργο της Μητροπόλεως μας, ένα έργο δικό σας, όπως είπε ο Σεβασμιώτατος, ένα έργο αγάπης και προσφοράς!

Με λόγια πνευματικά και βιωματικά μίλησε εν κατακλείδι και ο  Πρωτοσύγκελλος, ο οποίος αναφέρθηκε και σε πραγματικούς απολογιστικούς αριθμούς χρημάτων για το φιλανθρωπικό έργο, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι εκεί που επιθυμούμε να δούμε τους αριθμούς αυτούς να μειώνονται, χρόνο με το χρόνο, οι αριθμοί προσφοράς χρημάτων κάθε χρόνο αυξάνονται διότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν καθημερινά πιο έντονα την κρίση των ημερών.

Το 2012 συγκεκριμένα ο απολογισμός του έργου αλληλεγγύης της Μητροπόλεως έκλεισε με 271.618,92 ευρώ, το 2013 με 519.077,22 ευρώ και το 2014 φτάσαμε να προσφέρουμε με την αγάπη όλων εσάς το ποσόν των 638.573,14 ευρώ.

Όπως βλέπετε όλα αυτά τα ποσά μαζεύτηκαν ένεκεν της δικής σας αγάπης και της βοήθειας του Θεού, που όταν βλέπει ότι γίνονται έργα με σκοπό τον άνθρωπο τα ευλογεί.

allig

allig1

Εμφανίσεις: 30072
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!