Κοπή Βασιλόπιτας Συνδέσμου Εφημερίων της Ι.Α. Κρήτης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

iak1

Την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εόρτια εκδήλωση του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο κέντρο Κουρήτες στο Γάζι Μαλεβυζίου, παρέστησαν οι Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής με τις οικογένειες τους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και συνεργάτες του έργου των Ενοριών της Εκκλησίας μας.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε εορταστικό κλίμα, παρευρέθη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο οποίος ευλόγησε, έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα και μίλησε κατάλληλα στους παρευρισκομένους. 

Επίσης, παρευρέθησαν ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Μεθόδιος Βερνιδάκης, ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας Αρχιμ. Κύριλλος Διαμαντάκης, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Νήφωνας Βασιλάκης Κωδικογράφος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης και ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Πρόδρομος Ξενάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης. 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, κ. Κωνσταντίνος Μαμουλάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Τριγώνης.

Μετά την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, ο Σύνδεσμος προχώρησε στη βράβευση των συνταξιοδοτηθέντων το έτος 2014 Ιερέων της Αρχιεπισκοπής μας, πρωτοπρεσβυτέρων Εμμανουήλ Ανδριανάκη, Ματθαίου Γιαλιαδάκη και Εμμανουήλ Λιακάκη. Επίσης ο Σύνδεσμος βράβευσε τα παιδιά των ιερατικών οικογενειών που εισήλθαν ως πρωτοετείς φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας: την Αντωνάκη Ελευθερία του Στυλιανού - Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σχολή Οικονομικών Επιστημών, την Ασημινάκη Μαρία - Πηνελόπη του Τίτου - ΤΕΙ Κρήτης, Σχολή Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, την Γιακουμάκη Αικατερίνη του Γεωργίου - ΤΕΙ Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, την Πετρογιάννη Εμμανουέλα του Κωνσταντίνου - Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Επιστημών Υγείας – Νοσηλευτική, την Πετρογιάννη Ελισάβετ του Κωνσταντίνου - Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Επιστημών Υγείας – Νοσηλευτική, τον Πιτσικάκη Αλέξανδρο του Κωνσταντίνου - Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακακδημία Αθηνών, την Χατζάκη Θεοδώρα του Γεωργίου - ΤΕΙ Αθηνών, Σχολή Αισθητικής & Κοσμετολογίας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό με παραδοσιακή κρητική μουσική από το συγκρότημα των Κυριάκου Καλλέργη, Παντελή Σαλούστρου και Μπάμπη Κασαπάκη.

Το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας κέρδισε η κα. Αθηνά Μαρκουράκη από την Ενορία Σγουροκεφαλίου, η οποία έλαβε ως δώρο από τον πρόεδρο του Συνδέσμου π. Γεώργιο Μετοχιανάκη ένα γυναικείο ρολόι - προσφορά του κοσμηματοπωλείου ''Στειακάκης''.

iak2

iak3

Εμφανίσεις: 36072
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!