Μητροπολίτης Κισάμου: ''Εθελοντισμός σημαίνει φως''

dos-3

Με τους λόγους αυτούς χαιρέτισε και καλωσόρισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, με την ιδιότητα του Προέδρου του Π.Τ. Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που οργάνωσε το Τμήμα Κισάμου του Ε.Ε.Σ. στους όμορφους και φιλόξενους χώρους του «Τσαταρωνάκειου» Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι.Μ.Κισάμου & Σελίνου.

Η ζεστή αυτή εκδήλωση άρχισε με σύντομη αναφορά από τις Εθελόντριες Νοσηλεύτριες του Τμήματος περί του έργου που ο Ε.Ε.Σ. επιτελεί στην ευρύτερη περιοχή της Κισάμου, ως επίσης και αναφορά από παιδιά του νεοσύστατου τμήματος Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών Κισάμου.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρόντες εκπροσώπους της Κεντρικής εξουσίας και Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Θεόδωρο Σταθάκη, τον Γεν. Δντή της ΟΑΚ κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά, κ.α. και ακολούθησε ο χαιρετισμός του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για την στήριξη τους προς το Π.Τ. του Ε.Ε.Σ. Κισάμου και χαιρέτισε τα δύο νέα Τμήματα Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών Κισάμου, τα οποία αριθμούν περί τους 130 νέους και νέες της περιοχής.

«Εθελοντισμός, σημείωσε, σημαίνει φως, προσφορά, δόσιμο, άνοιγμα του εγώ στο εμείς, διακονία θυσιαστικής αγάπης, ελπίδα και χαρά. Αυτή την χαρά και ελπίδα έχει ανάγκη ο σκληρά δοκιμαζόμενος άνθρωπος της εποχής μας. Χρέος όλων μας είναι να βρίσκουμε την δύναμη της υπέρβασης και να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας, το περίσσευμα της καρδιάς και της αγάπης μας», κατέληξε ευλογώντας την βασιλόπιτα του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κισάμου και ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά.

dos-1

dos-2

Εμφανίσεις: 29719
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!