Γεύματα αγάπης στο προσωπικό καθαριότητας από την Ι.Μ. Κισάμου

gg-1

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου αναγνωρίζοντας την ουσιαστική προσφορά του προσωπικού καθαριότητας που εργάζεται στους Δήμους της Μητροπολιτικής Της περιφέρειας κάλεσε τους εργαζομένους στην καθαριότητα σε γεύμα αγάπης.

Στο γεύμα που παρατέθηκε στον  Δήμο Κισάμου μετείχε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης και Αντιδήμαρχοι.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος χαιρετίζοντας τους συνδαιτυμόνες του σημείωσε: «Σας ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά σας στην τοπική κοινωνία. Αποτελείτε το σημαντικότερο, ίσως, τμήμα εκ του προσωπικού  του Δήμου καθώς, με την τίμια εργασία σας και τον ιδρώτα του προσώπου σας, διατηρώντας την πόλη μας καθαρή και όμορφη συντελείτε στην ποιοτική αναβάθμιση της. Να γνωρίζετε ότι τιμούμε, εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε το έργο και την προσφορά σας», κατέληξε ευχόμενος προς όλους καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Αμφιλόχιο για την «ευγενική», όπως είπε, αυτή χειρονομία ως επίσης και για το προνοιακό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που η Ι. Μητρόπολις επιτελεί μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της, προς όφελος των πολιτών του Δήμου Κισάμου και της ευρύτερης κοινωνίας.

Παρόμοιο γεύμα θα παρατεθεί και για το προσωπικό των Δήμων Πλατανιά και Καντάνου-Σελίνου, στις έδρες των Δήμων αντίστοιχα.

gg-2

gg-3

Εμφανίσεις: 33998
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!