Γεύματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου

kias-1

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου την περίοδο αυτή εκτός των καθημερινών γευμάτων που οργανωμένα προσφέρονται από την Κοινωνική Κουζίνα του Αννουσάκειου Θεραπευτήριου

Της (1500 μερίδες φαγητού εβδομαδιαίως), προσφέρει γεύματα αγάπης σε εμπερίστατους και πολύπαθους συνανθρώπους μας, από τους οποίους η ζωή στέρησε ακόμα και αυτό το δικαίωμα το επιβίωσης. Κατά κανόνα εποχιακούς οικονομικούς μετανάστες οι οποίοι δεν είναι καταγεγραμμένοι από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Αννουσάκειου.

Τα γεύματα, τα οποία προσφέρονται σε πακέτο που έχουν ετοιμαστεί στην Κοινωνική Κουζίνα του Αννουσάκειου, περιλαμβάνουν πλήρες γεύμα με φαγητό, γλυκό, φρούτο και αναψυκτικό και προσφέρονται στον προαύλιο χώρο του «Φαλδάμειου» Οικήματος της Ι. Μητροπόλεως.

Στο σημερινό γεύμα προσφέρθηκαν 400 μερίδες φαγητού, με την συμβολή και του Τμήματος Εθελοντών Σαμαρειτών-

Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κισάμου, στο οποίο ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος είναι Πρόεδρος, ο οποίος δήλωσε: «….στους χαλεπούς και ποικίλως αβέβαιους καιρούς μας οφείλουμε, όλοι μας να ξεβολευτούμε, να αγωνισθούμε, να ξεφύγουμε από τα δεσμά που ίσως οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει. Αυτή την μαρτυρία της αγάπης προσπαθεί να καταθέσει το Αννουσάκειο Ίδρυμα, Θεραπευτήριο της Ι. Μητροπόλεως μας, το οποίο εκτός των άλλων δράσεων του, λειτουργεί Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Οδοντιατρείο και Κινητή Ιατρική Μονάδα, έχοντας απλώσει ένα ευρύ δίκτυ κοινωνικής προστασίας και συνοχής, καθώς καλύπτει τις ανάγκες εκατοντάδων εμπερίστατων συνανθρώπων μας σε καθημερινή βάση. Όσο οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να παραμένουν στην περιοχή μας θα οργανώνουμε παρόμοια γεύματα σε τακτά διαστήματα, όσο υπάρχει ανάγκη», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ευχόμενος όπως εκλείψει η ανάγκη λειτουργίας όλων αυτών των δομών και δράσεων.

kias-2

kias-3 

Εμφανίσεις: 37959
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!