Την Βασιλόπιτα των κατασκηνώσεων της Ι.Μ. έκοψε ο Κυδωνίας Δαμασκηνός (ΦΩΤΟ)

ag1

Τήν αγιοβασιλόπιτα τής κατασκήνωσης τού Αγίου Παύλου ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως παρουσία των στελεχών και πολλών κατασκηνωτών.

Τό κλίμα ήταν ιδαίτερα ευχάριστο αφού συγκεντρώθηκαν μετά τήν καλοκαιρινή περίοδο τα περισσότερα στελέχη, οί κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες ανανεώνοντας το ραντεβού τους γιά το επερχόμενο κατασκηνωτικό καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι στήν περυσινή κατασκηνωτική περίοδο προσήλθαν πεντακόσια περίπου πρόσωπα πού πέρασαν ανεπανάληπτες καί όμορφες στιγμές χαραγμένες στη σκέψη όλων όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας χαιρέτισε όλους τους κατασκηνωτές ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, τον οραματιστή της ιδέας της κατασκήνωσης, τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον π. Νικόλαο Γιαννακουδάκη υπεύθυνο των Συσσιτίων, την αδελφότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, τα στελέχη που όπως και κάθε χρόνο, προσφέρουν εθελοντικό διακόνημα για την εύρυθμη λειτουργία των κατασκηνώσεων, τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την Ιερά μας Μητρόπολη και εμπιστεύονται τα παιδιά τους, καθώς και όλους τους ιερείς και λαϊκούς που προσφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας από το δικό του διακόνημα.

Οί εγκαταστάσεις τήs κατασκήνωσης βρίσκονται στό μετόχι τής Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος στόν Άγιο Παύλο Ακρωτηρίου και συντονίζονται από τήν δραστήρια αδελφότητα τής Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής.

ag2

ag3

ag4

ag5

ag6

Εμφανίσεις: 32305
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!