Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

xan1

Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός προέβει εις την Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Αντωνίου Χατζησταύρου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κατοχώρι της Ενορίας Κεραμειών.

Με ευχές πλημμύρισε ο Σεβασμιώτατος τον νέο ιερέα τονίζοντας του ότι έχει μεγάλο χρέος να υπηρετήσει με κάθε ευλογία και αγάπη από το νέο του διακόνημα, τον Θεό και τους συνανθρώπους του.

Η χειροτονία του νέου Ιερέα πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος , οι οποίοι τον επευφήμησαν ζωηρά Άξιος Άξιος.

Στον κατάμεστο ναό συλλειτούργησαν αρκετοί Ιερείς ανάμεσα των, του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και συμπροσευχουμένων πλήθους σεβαστού εκκλησιάσματος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο νέος Ιερέας μοίρασε το αντίδωρο και δέχθηκε ευχές από όλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρηση του Σεβασμιωτάτου και του Πρωτοσυγκέλλου όλοι οι κάτοικοι χειροκρότησαν εγκάρδια εκφράζοντας έτσι τη χαρά τους για την εγκατάσταση του νέου κληρικού στο χωριό τους.

xan2

xan3

xan4

xan5

xan6

xan7

xan8

xan9

xan10

xan11

xan12

xan13

xan14

Εμφανίσεις: 45333
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!