Κοπή Βασιλόπιτας στο Δήμο Βιάννου

vianouΜε την συμμετοχή των Δημοτών, του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, και Φορέων του Δήμου, έγινε σήμερα η Δοξολογία και ο αγιασμός για το νέο έτος στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Άνω Βιάννο, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου κ. Ανδρέα.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η όποια μοιράστηκε στους πολίτες αλλά και τους εκπροσώπους των φορέων, τηρώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς, με το τυχερό κομμάτι να πέφτει στον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μηλιαράδων Αντώνη Βασιλάκη.

Παίρνοντας το λόγο ο Σεβασμιότατος και αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση να έχουν υγεία και προκοπή στο δύσκολο έργο, για το καλό του τόπου και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Πριν την ανταλλαγή ευχών ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης τόνισε: «Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος για την περιοχή μας σε όλους τους τομείς, καθώς αυτός ο τόπος αξίζει να έχει καλύτερο μέλλον. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι που δουλεύουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που βιώνει η πατρίδα μας, επιδιώκουμε ανάπτυξη, δημιουργία και πρόοδο και το πετυχαίνουμε με τη βοήθεια όλων σας. Να έχουμε όλοι μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία!».

Ευχές έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Αλέξανδρος Γρυλιωνάκης εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο νέος χρόνος θα αποδεδειχθεί σοφότερος για τους πολίτες και τους διοικούντες , με δημιουργία και υγεία πάνω απ όλα.

Την εκδήλωση έκλεισε συγκρότημα νέων από την Βιάννο που με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Εμφανίσεις: 41130
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!