Προσφορά της Αστυνομίας Κρήτης στην Ι.Μ. Κισάμου

Prosfora Astinomias1A

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δέχθηκε την επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων, Ταξίαρχου Δασκαλάκη Ανδρέα, εκπροσωπών τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Καραμαλάκη Μιχαήλ, ο οποίος προσέφερε τρόφιμα και είδη ρουχισμού που συνέλεξε το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την κάλυψη αναγκών του προνοιακού έργου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων για την προσφορά αγάπης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και εξήρε την ευαισθησία του ένστολου προσωπικού της Αστυνομίας Κρήτης για την ευγενική αυτή κίνηση.

«Στους δύσκολους αυτούς καιρούς όπου δοκιμάζονται σκληρά οι αντοχές των συνανθρώπων μας, σημείωσε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος, η αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους και ανήμπορους αδελφούς μας καθίσταται ανάγκη επιτακτική και χρέος όλων μας. Αυτό αποτελεί τον μοναδικό δρόμο και τρόπο για να διαφυλαχθεί η κοινωνική συνοχή, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία μας», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος ευχόμενος στην Διεύθυνση και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καλή δύναμη, ευλογημένο και δημιουργικό το ανατέλλων έτος.

prosfora Astinomias 1Aa

Εμφανίσεις: 23557
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!