Βράβευση επιτυχόντων της ιατρικής από το Χαζίρειο Ίδρυμα (ΦΩΤΟ)

xazirio-1

Τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς, συνυφασμένους με το συστηματικό διάβασμα και τη σκληρή δουλεία είδαν να αναγνωρίζονται οι αριστεύσαντες φοιτητές ιατρικής από τα Χανιά που βραβεύτηκαν την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου από το Χαζίρειο Ίδρυμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Αγ. Μαρίνα.

Οι 11 νέοι επιστήμονες πέρα από την ηθική ικανοποίηση που αισθάνθηκαν, παρέλαβαν το βραβείο του '' Γεωργίου Ν. Χαζίρη'' που αντιστοιχεί σε ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό, προκειμένου να βοηθηθούν στη συνέχιση των σπουδών τους.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη όλους τους νέους αυτούς επιστήμονες τονίζοντας ότι μολονότι οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι βλέπουμε τους νέους μας να έχουν οράματα και να συνεχίζουν δυναμικά τον αγώνα για την πρόοδο και την επιστήμη.

Κατόπιν ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνης Πρωτ. Γεώργιος Περάκης αφού διάβασε το πρακτικό της αποφάσεως για τις υποτροφίες, μίλησε με συγκίνηση για την εκδήλωση και τη σημασία που έχει να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες των νέων ανθρώπων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες βραβεύσεις για τους επιτυχόντες φοιτητές από την περιοχή της Αγίας Μαρίνης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014, σε σχολές και πανεπιστήμια της χώρας μας, καθώς και πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και φιλοξενία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πολιτιστικού κέντρου.

Το παρόν στην όμορφη αυτή και μέσα στο πνεύμα των εορτών εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός όπου διατελεί και Πρόεδρος του Χαζίρειου Ιδρύματος, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επιτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, ιερείς της Μητροπόλεως, τοπικοί άρχοντες και πλήθους κόσμου.

xazirio-2

xazirio-3

xazirio-4

xazirio-5

xazirio-6

xazirio-7

Εμφανίσεις: 28076
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!