Εορτή της Συνάξεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Χρυσοπηγής Χανίων (ΦΩΤΟ)

o1

Αρχιερατικό Συλλείτουργο πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Χρυσοπηγής Χανίων για την εορτή της Συνάξεως της Θεοτόκου δηλαδή, της συγκέντρωσης των πιστών για την απόδοση τιμής στη Μητέρα του Σωτήρος την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014.

Της Αρχιερατικής πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος συλλειτουργούντος μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχουμένων ιερέων, της οσιολογιωτάτης Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής, Γερόντισσας Θεοξένης και πλήθους κόσμου.

Στα Ιερά αναλόγια έψαλλαν με αγγελικές φωνές μοναχές από την αδελφότητα της Μονής.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η ετήσια σύναξη που πραγματοποιείται στην Μητρόπολη μας για την καθιερωμένη εορτή της οικογενείας.

Στην όμορφη αυτή συζήτηση που έλαβε χώρα στο αρχονταρίκι της Μονής παρέστη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, μαζί με αρκετούς ιερείς της Μητροπόλεως μας, η οσιολογιωτάτη Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής , Γερόντισσα Θεοξένη Μοναχή, πλήθος κόσμου και παιδιών.

Θέμα συζήτησης ο θεσμός της οικογενείας στις μέρες μας, οι πολύτεκνες οικογένειες και η ευλογία του Θεού στην αγαπημένη οικογένεια.

o2

o3

o4

o5

Εμφανίσεις: 34028
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!