Χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισε το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο (ΦΩΤΟ)

kriti-8

Με μελωδίες από Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα γέμισε σήμερα το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, όπου, από το πρωί συνέτρεξαν φορείς και μικρά παιδιά για να "τα ψάλλουν" κατά την Παράδοσή μας.

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Μεθόδιος Βερνιδάκης και ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμ. Πρόδρομος Ξενάκης, δέχθηκαν με χαρά τους "καλαντιστές" και αντάλλαξαν εόρτιες ευχές για τις ημέρες αυτές, καθώς και το καθιερωμένο κέρασμα.

Πρωταρχικό ρόλο κατείχε και εφέτος η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, η οποία έδωσε με τις μελωδίες της πανηγυρικό τόνο στην ημέρα.

Επίσης, στρατευμένοι από τη ΣΕΑΠ και την Αεροπορία, παιδιά από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, οι Πρόσκοποι Ηρακλείου και άλλες πολλές μικρές παρέες παιδιών από Ενορίες και τις γειτονιές της Πόλεώς μας, έψαλαν τα Κάλαντα με παλμό και ζωντάνια και έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, για ένα ευλογημένο Άγιο Δωδεκαήμερο και ένα ειρηνικό νέο έτος.

kriti-1

kriti-2

kriti-3

kriti-4

kriti-5

kriti-6

kriti-7

Εμφανίσεις: 30724
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!