«Τα περιστέρια και τα παιδιά»

kis-3

Το θεατρικό αυτό έργο έπαιξε, με απόλυτη επιτυχία, το παιδικό τμήμα των Νεανικών Συνάξεων «Η Συντροφιά της Χαράς» της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως, καταχειροκροτούμενα από τον κόσμο που είχε κατακλείσει την αίθουσα.

Το έργο «ανέβηκε» με την αρωγή και στήριξη των εθελοντών εκπαιδευτικών που έχουν την ευθύνη λειτουργίας της δράσης αυτής της Ι.Μητροπόλεως.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος επί του Πολιτισμού του Δήμου Κισάμου κ. Βαρουχάκη.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος αφού ευχαρίστησε την εθελοντική ομάδα των εκπαιδευτικών για την ουσιαστική αυτή προσφορά τους, σημείωσε: «…Τα παιδιά μας με τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό και την παιδική τους αθωότητα μας εισήγαγαν, με τον καλύτερο ίσως τρόπο, στην όμορφη περίοδο των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου. Μιλώντας μας για την δύναμη της αγάπης, της ειρήνης, της αδελφοσύνης, της αλληλεγγύης μας βοηθούν να κατανοήσουμε ποιο το χρέος και  η ευθύνη μας έναντι της κοινωνίας, αλλά και πως χρειάζεται να προσεγγίσομε τις επερχόμενες μεγάλες εορτές της πίστεως μας», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος ευχόμενος όπως η γέννηση του Θείου Βρέφους σημάνει και την απαρχή για  προσωπική αναγέννηση και πνευματική ανακαίνιση.

kis-1

kis-2

kis-4

Εμφανίσεις: 26093
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!