Βραδιά ευχών και ευχαριστιών στην Ι.Μ. Κισάμου (ΦΩΤΟ)

tsat-1

Έτσι ονόμασαν οι νεανικές συνάξεις, οι εθελοντές και οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στους ιδιαίτερα προσεγμένους χώρους του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου την όμορφη και ζεστή εόρτια εκδήλωση που οργάνωσαν επ΄ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Έλαβαν μέρος η πολυπληθής χορωδία της Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής, η χορωδία της έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ως επίσης και παιδιά από τα χορευτικά συγκροτήματα. Χαιρέτισαν και ευχήθηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, Δήμαρχοι της περιοχής, εκ της Περιφέρειας Κρήτης, κ.α.

Ο εορτάζων Επίσκοπος κ. Αμφιλόχιος κατέκλεισε την εκδήλωση με λόγους ευχαριστιακούς, αναφερόμενος στην πλειάδα των εθελοντών που στηρίζουν τις δράσεις της Μητροπόλεως, σημειώνοντας πως «εάν γίνεται κάτι καλό και ωφέλιμο είναι έργο Θεού και αγάπης όλων εκείνων που στηρίζουν το έργο της Εκκλησίας και όχι υπόθεσης προσωπική», ζητώντας τις προσευχές του λαού του Θεού ως ενίσχυση και στήριξη στην διακονία του.

tsat-2

tsat-3

tsat-4

tsat-5

tsat-6

Εμφανίσεις: 38888
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!