Εγκαίνια Ιερού Ναού από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

egkainia-xania-6

Τα Εγκαίνια του Πάνσεπτου Ιερού Ναού που η σεβαστή οικογένεια του κ. Γεωργίου Παπαδάκη αφιέρωσε στη μνήμη των Αγίων Χαραλάμπους και Δημητρίου, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στη Γεωργιούπολη του Δήμου Αποκορώνου το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2014.

Μετά την Ακολουθία των Εγκαινίων τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην εγκαινιασμένη Αγία Τράπεζα, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου  και συλλειτουργούντων του Πρωτουγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και πλήθους ιερέων της Μητροπόλεως.

Πλήθος Χριστεπώνυμου πληρώματος παρακολούθησε την Ακολουθία των Εγκαινίων και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ανάμεσα του, αντιπροσωπεία Μοναχών από την αδελφότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και άλλων φορέων.

Με την ευκαιρία των Εγκαινίων του Ιερού Ναού, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε και έναν Αναγνώστη, ένα νεαρό άνθρωπο που αγαπάει την ψαλτική.

Τον αξιοσέβαστο και ευεργέτη κ. Γεώργιο Παπαδάκη ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Pilot Beach Resort, ευχαρίστησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, για τις κατά καιρούς ευεργεσίες του προς το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, αλλά και για την δημιουργία και ολοκλήρωση αυτού του Ιερού Ναού, που αποτελεί προϊόν βαθυτάτης πίστεως και ακλόνητης θέλησης.

egkainia-xania-2

egkainia-xania-3

egkainia-xania-4

egkainia-xania-5

egkainia-xania-7

egkainia-xania-8

egkainia-xania-9

egkainia-xania-10

egkainia-xania-11

egkainia-xania-12

egkainia-xania-13

egkainia-xania-14

egkainia-xania-15

egkainia-xania-1

egkainia-xania-16

egkainia-xania-17

egkainia-xania-18

egkainia-xania-19

egkainia-xania-20

Εμφανίσεις: 33167
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!