Κισάμου Αμφιλόχιος: ''Παιδεία, το πανηγύρι της ψυχής''

ki-1

Με τους λόγους αυτούς του Καστοριάδη ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος χαιρετίζει τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας Εκπαίδευσης των Σχολείων της Εκκλησιαστικής του Περιφέρειας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά) καθώς τις ημέρες αυτές επισκέπτεται τις μονάδες Α/θμιας Εκαπαίδευσης, ευχόμενος καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά σε Εκπαιδευτικούς και Μαθητές.

Σε όλα δε τα παιδιά που φοιτούν στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία των Επαρχιών της Κισάμου και του Σελίνου, μαζί με τις ευχές του για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, προσφέρει και σχολικά είδη.

«Συμβολικό χαιρετισμό της Μητροπόλεως μας», όπως σημειώνει, «ως ελάχιστη ένδειξη της πλήρους κατανόησης των ολοένα αυξανόμενων δυσχερειών». Απευθυνόμενος στο διδακτικό προσωπικό των Σχολείων σημείωσε: «Εσείς έχετε επωμιστεί το μεγαλειώδες αυτό έργο, το «ύψιστον αγαθό» κατά τον Πλάτωνα, την παιδεία των αυριανών πολιτών αυτού του τόπου, του μικρού, του μέγα. Το «πανηγύρι της ψυχής», όπως την ονομάζει ο Καστοριάδης».

Εκπαιδευτικοί και Μαθητές εκφράζουν την χαρά τους για την ευκαιρία της επικοινωνίας αυτής.

ki-2

ki-3

Εμφανίσεις: 47664
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!