Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Η/Υ στην Ι.Μ. Κισάμου

pc

Στους όμορφους, άνετους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους (2.400τ.μ.) του «Τσατσαρωνάκειου» Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ανάμεσα στις πολλές και ποικίλες δράσεις, λειτουργεί και Εργαστήριο Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Το Εργαστήριο, κατόπιν επιτυχών εξετάσεων, παρέχει πτυχία εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Κατάρτισης και αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π. και την Ε.Ε. Πρόκειται περί του μοναδικού Πιστοποιημένου Κέντρου Εκπαίδευσης H/Y στην ευρύτερη περιοχή της Κισάμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και  Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, αναφερόμενος στο γεγονός σημείωσε: «Οι ανάγκες και δυσκολίες των καιρών επιτάσσουν όλους μας να αφουγκραζόμαστε τα μηνύματα του σήμερα και να ανταποκρινόμαστε, συμβάλλοντας στο να ανέβει η κοινωνία μας «λίγο ψηλότερα», κατά τον ποιητή. Όσοι πραγματικά επιθυμούν την αλλαγή της ζοφερής πραγματικότητας θα πρέπει να σταματήσουν τις άναρθρες καταγγελτικές  κραυγές και να συμβάλλουν θετικά σ΄ αυτή την αλλαγή, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία μας. Ευχαριστούμε ευγνωμόνως ανώνυμο δωρητή, ο οποίος εξόπλισε πλήρως το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Μητροπόλεως μας, ως επίσης και τους εθελοντές Καθηγητές που το στελεχώνουν και χαιρόμεθα που μπορέσαμε το Εργαστήριο αυτό να πιστοποιηθεί ως Κέντρο Εκπαίδευσης H/Y. Η λειτουργία του, πιστεύουμε,  θα προσφέρει δυνατότητες γνώσης και μάθησης των νέων τεχνολογιών σε ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής», κατέληξε.

Εμφανίσεις: 25842
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!